28 dec

Det største alkoholmisbrug

Gennem mit korte liv, har jeg allerede oplevet og kendt mange personer der har haft et alkoholmisbrug, og jeg må sige, at det hver eneste gang har været en grim oplevelse. Det er sådan set også grunden til, at jeg den dag i dag, ikke selv drikker og heller ikke regner med at begynde med det. Det giver for mig bare ikke nogen mening, og jeg ville da virkeligt også håbe, at det på en eller andnen måde gav lidt mere mening for dig. Det er dog i dag de færreste der rent faktisk er klar over, alkoholmissbrukhvad der reelt foregår, og jeg håber da virkeligt også, at det på et eller andet tidspunkt er gået op for dig, hvad du rent faktisk kan opnå ved at undgå et alkoholmisbrug. Du kan opnå mange flere ting i dit liv, og det er altså muligt, at få suverænt mere succes, hvis du også gør det uden et alkoholmisbrug.

Undgå dit alkoholmisbrug

Det er altså ikke kun et alkoholmisbrug du skal undgå, men stort set hvad som helst, der leder dig i fordærvelse, og når du gør det, så kommer du også til at få et meget bedre liv. Det er altså ret fedt, og jeg syntes da virkeligt også, at det på en eller anden måde, bør at give lidt mere mening for dig, at undgå et alkoholmisbrug. Det vil jo være en smule fjollet af gøre, og jeg mener sådan set også bare, at du skal overveje dette lidt mere kraftigt fremover. Det er i hvert fald helt sikkert, at du snart bør, at have undgået det alkoholmisbrug du havde udsigt til, og hvis ikke så er det i hvert fald din egen skyld, nu hvor du er blevet gjort opmærksom på det. Det er dog ikke så nemt, som det måske lyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *