26 apr

Det ældre pillefyr HGS er bedst

Jeg har lige læst en anmeldelse eller en undersøgelse er det vel egentlig, hvor en person satte det nye KJF pillefyr op mod det ældre HGS pillefyr, denne undersøgelse viste at det nye KJF pillefyr er bedst, men dette vil jeg gerne argumentere i mod. I denne undersøgelse havde personnen to forskellige ejendomme, pillefyr4hvor størrelsen var nogenlunde den samme og i hvert hus havde han så enten et KJF eller et HGS pillefyr. Det han gjorde var så at måle mængden af piller som hvert fyr brugte, http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm. Denne undersøgelse viste tydeligt at det nye KJF pillefyr er det bedste, men dette passer ikke. Jeg har nemlig også to huse og hvert hus har et pillefyr, tilfældigvis et KJF og et HGS pillefyr og det jeg ser er det stikmodsatte, mit ældre pillefyr er klart det fyr med den mindste forbrug. Han siger at det nye pillefyr har et forbrug i løbet af et halvt år, som er flere kubikmeter mindre end det gamle fyr, så jeg har en påstand om hvorfor det nye er det bedste i hans undersøgelse.

Fejlkilder ved det ældre pillefyr

Jeg er nødvendigvis ikke uenig i denne undersøgelse, jeg mener bare, at der noget han der ikke er taget højde for. For ifølge min logik, så burde det nye pillefyr jo selvfølgelig være det bedste og det er det nok også. Jeg mener bare at det resultat han præsentere i undersøgelsen er meget voldsomt, og dermed mener jeg, at der må være en fejlkilde i eksperimentet. Denne fejlkilde kunne være at det hus hvor det ældre pillefyr har stået har været dårligt isoleret og der skulle dermed bruges mere energi til at opvarme ejendommen. Det er også derfor jeg ikke bruger mit hus til at lave en undersøgelse, for jeg tror nemlig at det ene af mine huse er dårlig isoleret og dermed får jeg et ”forkert” resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *