29 jun

Konkurrence mod vandskade

Landsdækkende konkurrence mod vandskader

Forsikringsselskaber har afholdt en landsdækkende konkurrence, hvor det gik ud på, at udvikle idéer mod vandskade, på grund af det stigende antal af vandskader. Baggrunden for konkurrencen er, at Danmarks Meteorologiske institut er nået frem til, at Danmark vil stå over for mange flere skybrud – så derfor er der behov for nye metoder i kampen mod oversvømmelse og vandskader, http://www.vandskadeservice.dk/. Derudover er der et stigende antal meldinger om vandskade og derfor skal bekæmpelsen af det effektiviseres.

Sidste konkurrence

Til sidste konkurrence, svandskade2om blev afholdt af Codan og Teknologisk institut, vandt en ung fyr på 21 år (Mikkel Hansen fra København). Hans opfindsom er simpel, men effektiv. Det er en slags membran som nemt kan installeres på døre og vinduer – den skulle hindre vandet i at trænge ind. Den er nem at håndtere, og den almindelige borger skulle selv kunne installere den. Det er meningen at produktet skal blive let tilgængelig og forholdsvis billig.
Codan og teknologisk institut har tænkt sig at videreføre konkurrencen så ofte som mulig, hvis der er deltagere nok.

Produktet er dog ikke færdigudviklet til afhjælpning af vandskade

Selve princippet i opfindelsen er færdigudarbejdet, men den skal finpudses og der kan gå noget tid, før produktet kan købes på hylderne. Codan har patent på produktet, og de fortæller ikke meget om fx hvornår produktet er klar til husejere og virksomheder m.m. det er dog sikkert, at det er en nem, forholdsvis billig, brugervenlig og ekstrem effektiv, produkt til at forebygge og bekæmpe vandskade og oversvømmelser i din hustand, virksomhed osv.

Konkurrencen bliver afholdt i København, man kan læse mere om det på Vandksadeservice.dk hvor der også er information omkring deltagelse og dato. Produktet kan også ses via hjemmesiden, hvor der er lagt link og til selve konkurrencens hjemmeside. Så hvis du er interesseret burde du tage et kig på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *