20 feb

Tørklæder på tilbud online

Jeg beslutter mig for, at jeg bliver nødt til at undersøge, om der er nogen eller noget, som går rundt og hekser og laver tørklæder i Hornbæk, Tarm og Jerusalem. Jeg hopper ud af sengen og tager med et tog til Hornbæk. Jeg har taget nogle varme tørklæder på. På vej der op læser jeg en biografi om pashmina tørklæder. Det viser sig, at denne type tørklæder blev opfundet for mange tusinder år siden i et land mod øst. Det var et meget koldt land, hvor det var en god idé at have mange tørklæder liggende. Det blev også lidt en vane altid at have tørklæder på, og en dag, da der kom rejsende fra fremmede lande på besøg, så giftede de sig med nogle af pigerne, som alle sammen hed pashmina, se her. Det var lidt svært for mændene at kende deres koner fra hinanden, og derfor gav de dem forskellig farvede tørklæder på, så de kunne kende dem fra hinanden. På den måde, viste de, hvis pashmina der var deres kone.

Tørklæder i flotte farver og mønstre

En gang imellem byttede pigerne dog tørklæder når de gerne vil være sammen med nogle af de andre mænd. Mændene var så dumme, at de ikke fattede noget, så på den måde opstod verdens første polyamorøse samfund faktisk. Tørklæder og dertilhørende pashmina kom også med til Europa, og de vandt især indtog i Barcelona, Jerusalem, Tam og Hornbæk. Hvorfor det lige var de byer, skal jeg ikke kunne sige på nuværende tidspunkt, men måske finder jeg ud af mere på min jagt efter tørklæder på Nordsjælland. Toget er næsten i Hornbæk og jeg begynder lidt at svede, fordi jeg har for mange tørklæder på. Jeg tager nogle af, og jeg kan se, at folk undrer sig over, at jeg har dem på her på denne sommerdag. Det er varmt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *